Начало / Цени и планове
 • Creativiso Xpress: Твоят бърз и оптимизиран сайт

  Ще го имаш в рамките на седмица на цени стартиращи от 198,00 лв. за изработка и 279,00 лв. на година за поддръжка и хостинг. НИЕ ще го изработим за теб.

  Сайт от Creativiso

  Оптимизиран сайт

Защо да избереш сайт върху Creativiso Xpress?

Продажби в сайта

Постоянно актуален и сигурен сайт

Актуализираме всички сайтове по няколко пъти всеки месец с цел да подобрим сигурността и да оптимизираме на работата им. Следим последните тенденции в уеб технологиите, за да получаваш най-доброто решение във всеки един момент.

Продажби в сайта

Ние следим дали сайтът ти е онлайн

Следим постоянно дали сайтът ти е онлайн със специализирана мониторинг система. Това ни позволява да реагираме възможно най-бързо при евентуален проблем, за да бъде бизнесът ти онлайн максимум време.

Продажби в сайта

По-бърз сайт от този на конкуренцията

Скоростта е един от най-важните фактори, както за намирането на сайта в търсачките, така и за по-доброто потребителско преживяване. Не искате потребителите да се отегчат от чакане и да излязат, нали?

Постоянно оптимизираме платформата за максимална скорост и производителност.

Продажби в сайта

Повече продажби през Creativiso Xpress

Постоянно оптимизираме сайтове за повече конверсии (анг. CRO — Conversion Rate Optimization). Целта на всеки сайт е не просто да имаме такъв, а той да работи максимално ефикасно за бизнеса ни. Постоянно внедряваме различни техники, с които да накараме посетителите да се превърнат в лоялни клиенти.

Клиентите за нас

 • Искам да благодаря на CreativisoXpress и лично на Антон Кацаров за изработката на нашия нов уеб сайт. Свързахме се с Антон с молба да направи нашата уеб страница по-модерна, по-функционална и по-красива. Това което ме впечатли в работата ми с Антон Кацаров е лесната комуникация, добрата организация и обясненията, които са изключително важни за непрофесионалист, като мен, в сферата на IT технологиите. Всичко се случи много ефективно — обратната връзка от негова страна за поправка на текстове и допълване на информация и моята молба за изработка на функционален сайт се случваха бързо.

  Резултатът говори сам за себе си — сайтът е изключително красив, лесен за употреба и функционален.

  Тамара Узунян

  Тамара Узунян Бенто Хелт

 • За нас винаги е било важно да работим с професионалисти от високо ниво, затова се радваме, че избрахме именно „Уеб Фейс“ ЕООД преди 10 години и продължаваме съвместната си работа и до днес.

  Освен високото ниво на професионализъм, голям плюс на компанията е лесната комуникация и стриктното спазване на договорените срокове, а прецизността, с която се изработва дори и най-малкият детайл, е достойна за възхищение.

  Юлиян Бориславов

  Юлиян Бориславов ICN.Bg

 • Антон Кацаров е работил по няколко проекта на "Отзвук". И винаги е надграждал идейните ни задания. Резултатът - повече от това, което сме очаквали. Креативност и професионализъм събрани в едно. Благодарим ти, Тони!

  Зарко Маринов

  Зарко Маринов вестник Отзвук

 • Доверих се на Тони преди близо 10 години. Това е едно от най-правилните ми решения. И до днес работим съвместно, а резултатите винаги надминават моите идеи и очаквания. Несъмнено изключителен професионалист, който има много добър индивидуален подход. Много креативен, иновативен и прецизен до най-малкия детайл. Изцяло разчитам и се доверявам на него.

  Благодаря ти, Тони!

  Валентин Беловски

  Валентин Беловски ПТС България

 • Избрахме компанията да изработи нашия сайт koboarch.com, а отношението, професионализмът и качеството на услугата, която получихме, са на изключително високо ниво. Вниманието им към детайла и грижата за нашето онлайн присъствие успяват да представят най-доброто уеб лице на фирмата ни пред всеки нас настоящ и бъдещ клиент.

  Стефан Коев

  Стефан Коев KoBoArch.com

Сравни плановете

ПараметриСтартБизнесБизнес плюс
Брой страници в сайтаНеограниченНеограниченНеограничен
Брой езикови версииНеограничен **Неограничен **Неограничен **
Дисково пространство1GB5GB20GB
Среден брой посещения на месец~5000~50 000~120 000
Изграждане
Публикуване на съдържание (бр. думи)до 1500до 3000до 6000
Срок за изпълнениедо 5 работни днидо 5 работни днидо 10 работни дни
Адаптация на стилове според брандаДаДаДа
Персонализирани промени по дизайнаИзпратете запитванеИзпратете запитванеИзпратете запитване
Модули
Модул „Управление на страници“ДаДаДа
Модул „Управление на менюта“ДаДаДа
Модул „Статии“ (блог, новини)-до 1 категорияНеограничени категории
Модул „Пощенски бюлетин“ (интеграция с Mailchimp)-ДаДа
Модул „Продуктов каталог“--Да
Включено във всеки план
Включен SSLДаДаДа
Включен хостингДаДаДа
100% on-site SEО оптимизацияДаДаДа
Резервни копия (Backup)ЕжедневноЕжедневноЕжедневно
Обновяване и актуализацияЕжемесечноЕжемесечноЕжемесечно
Безплатна техническа поддръжка
По e-mailОтговор до 168 ч.Отговор до 72 ч.Отговор до 48 ч.
По телефон---
Обновяване и форматиране на съдържанието---
Допълнителна техническа поддръжка
ЦенаИзпратете запитванеИзпратете запитванеИзпратете запитване
По телефонДаДаДа
По e-mailОтговор до 24 ч.Отговор до 24 ч.Отговор до 24 ч.
Обновяване и форматиране на съдържанието вместо ВасДаДаДа

* Безплатното изграждане включва единствено адаптация на цветовете на основната тема, както и публикуване на подадените изображения и текстове в посочения по-горе обем.

** В основната цена са включени езикови версии, за които вече имаме наличен превод на основните компоненти в сайта. За допълнителни езици се заплаща такса за превод.

Често задавани въпроси

Ако сте стартиращ бизнес и все още не сте сигурни за какво точно ще използвате сайта си, можете да изберете най-малкия ни план — „Старт“. Ако мислите, че ще имате нужда от блог или секция новини, избере „Бизнес“! „Бизнес плюс“ в допълнение предлага продуктов каталог за компаниите, които искат да покажат в детайли продуктите си, както и да получават заявки за запитвания или поръчки.

Използвай уеб сайт на CreativisoXpres, като заплатиш годишен или 2-годишен абонамент за избран от теб план: Старт, Бизнес или Бизнес Плюс, според етапа и нуждите на твоя бизнес. Заплащането става по банков пък.

Не е необходимо подписването на договор - просто избере период и план за твоя абонамент! Можеш по всяко време да стартираш или да спреш своя сайт. Естествено, трябва да се съгласиш с общите ни условия.

Разбира се! Ако прецениш, че тази платформа не е подходяща за твоя бизнес, можеш да се откажеш по всяко време.

Да. Можем да сменим абонамента ти към желания от теб план по всяко време. Ще доплатиш разликата единствено за оставащия период.

Разбира се. Нямаме ограничение в използваните езикови версии. Свържи се с нас, ако имаш нужда от специфична езикова версия!