Начало / Чести въпроси

Често задавани въпроси

Ако сте стартиращ бизнес и все още не сте сигурни за какво точно ще използвате сайта си, можете да изберете най-малкия ни план — „Старт“. Ако мислите, че ще имате нужда от блог или секция новини, избере „Бизнес“! „Бизнес плюс“ в допълнение предлага продуктов каталог за компаниите, които искат да покажат в детайли продуктите си, както и да получават заявки за запитвания или поръчки.

Използвай уеб сайт на CreativisoXpres, като заплатиш годишен или 2-годишен абонамент за избран от теб план: Старт, Бизнес или Бизнес Плюс, според етапа и нуждите на твоя бизнес. Заплащането става по банков път.

Не е необходимо подписването на договор - просто избери период и план за твоя абонамент! Можеш по всяко време да стартираш или да спреш своя сайт. Естествено, трябва да се съгласиш с общите ни условия.

Разбира се. Нямаме ограничение в използваните езикови версии. Свържи се с нас, ако имаш нужда от специфична езикова версия!

Разбира се! Ако прецениш, че тази платформа не е подходяща за твоя бизнес, можеш да се откажеш по всяко време.

Да. Можем да сменим абонамента ти към желания от теб план по всяко време. Ще доплатиш разликата единствено за оставащия период.

Абонаментът включва хостинг услугата за твоя сайт, поддръжката и обновяването на платформата. Така винаги ще имаш актуален сайт, отговарящ на последните тенденции.

Не всички услуги предлагаме в основните си пакети. Допълнително можем да предложим:

  • публикуване и обновяване на съдържание за сайта ти;
  • изработка или адаптация на лого;
  • изработка на разширен дизайн за сайта;
  • генериране на съдържание за сайта или блога ти (копирайтинг);
  • е-maiл hosting;
  • техническа поддръжка и съдействие.