Начало / Creativiso Xpress
 • Ще го имаш само след една седмица

  икона

 • Пълна поддръжка и актуализация

  икона

 • Ние ще се заемем да го изработим за теб

  икона

 • Плащаш само абонамент — безплатна изработката

  икона

Клиентите за нас

 • Искам да благодаря на CreativisoXpress и лично на Антон Кацаров за изработката на нашия нов уеб сайт. Свързахме се с Антон с молба да направи нашата уеб страница по-модерна, по-функционална и по-красива. Това което ме впечатли в работата ми с Антон Кацаров е лесната комуникация, добрата организация и обясненията, които са изключително важни за непрофесионалист, като мен, в сферата на IT технологиите. Всичко се случи много ефективно — обратната връзка от негова страна за поправка на текстове и допълване на информация и моята молба за изработка на функционален сайт се случваха бързо.

  Резултатът говори сам за себе си — сайтът е изключително красив, лесен за употреба и функционален.

  Тамара Узунян

  Тамара Узунян Бенто Хелт

 • За нас винаги е било важно да работим с професионалисти от високо ниво, затова се радваме, че избрахме именно „Уеб Фейс“ ЕООД преди 10 години и продължаваме съвместната си работа и до днес.

  Освен високото ниво на професионализъм, голям плюс на компанията е лесната комуникация и стриктното спазване на договорените срокове, а прецизността, с която се изработва дори и най-малкият детайл, е достойна за възхищение.

  Юлиян Бориславов

  Юлиян Бориславов ICN.Bg

 • Антон Кацаров е работил по няколко проекта на "Отзвук". И винаги е надграждал идейните ни задания. Резултатът - повече от това, което сме очаквали. Креативност и професионализъм събрани в едно. Благодарим ти, Тони!

  Зарко Маринов

  Зарко Маринов вестник Отзвук

 • Доверих се на Тони преди близо 10 години. Това е едно от най-правилните ми решения. И до днес работим съвместно, а резултатите винаги надминават моите идеи и очаквания. Несъмнено изключителен професионалист, който има много добър индивидуален подход. Много креативен, иновативен и прецизен до най-малкия детайл. Изцяло разчитам и се доверявам на него.

  Благодаря ти, Тони!

  Валентин Беловски

  Валентин Беловски ПТС България

 • Избрахме компанията да изработи нашия сайт koboarch.com, а отношението, професионализмът и качеството на услугата, която получихме, са на изключително високо ниво. Вниманието им към детайла и грижата за нашето онлайн присъствие успяват да представят най-доброто уеб лице на фирмата ни пред всеки нас настоящ и бъдещ клиент.

  Стефан Коев

  Стефан Коев KoBoArch.com

Често задавани въпроси

Ако сте стартиращ бизнес и все още не сте сигурни за какво точно ще използвате сайта си, можете да изберете най-малкия ни план — „Старт“. Ако мислите, че ще имате нужда от блог или секция новини, избере „Бизнес“! „Бизнес плюс“ в допълнение предлага продуктов каталог за компаниите, които искат да покажат в детайли продуктите си, както и да получават заявки за запитвания или поръчки.

Използвай уеб сайт на CreativisoXpres, като заплатиш годишен или 2-годишен абонамент за избран от теб план: Старт, Бизнес или Бизнес Плюс, според етапа и нуждите на твоя бизнес. Заплащането става по банков пък.

Не е необходимо подписването на договор - просто избере период и план за твоя абонамент! Можеш по всяко време да стартираш или да спреш своя сайт. Естествено, трябва да се съгласиш с общите ни условия.

Разбира се! Ако прецениш, че тази платформа не е подходяща за твоя бизнес, можеш да се откажеш по всяко време.

Разбира се. Нямаме ограничение в използваните езикови версии.

Да. Можем да сменим абонамента ти към желания от теб план по всяко време. Ще доплатиш разликата единствено за оставащия период.

Заяви Creativiso Xpress сега!